Elektronkus ügyintézés link

 

Magyar Falu Program

 

Szövegdoboz

 

 

SAJTÓKÖZLEMÉNY 

 

A különféle generáción belüli és azon átívelő korcsoportok közös cél érdekében történő szervezése. Egészséges lokálpatriotizmus kialakítása, természeti adottságaink kihasználásával az egészséges életmódra nevelés elősegítése. 

Önkéntességgel alakuló helyi kezdeményezések elősegítése. Helyi szereplők által közösen megvalósított programok szervezése, önkéntesség kultúrájának helyi szintű elterjesztése. Önszervező csoportok együttműködésének koordinálása, a nem kormányzati szektorokon belül, és a szektorok között. Az ifjúsági korosztály fejlődésének elősegítése, a sikeres életrevaló felkészítése, a család, gyermekvállalás iránti felelősség kialakítása. A település vonzás körzetén túlnyúló rendezvények koordinálása. Meglévő infrastruktúra kihasználásával programok szervezése. 

A közösségek kialakításával és erősítésével a fiatalok helyben tartása erősödne, az elköltözések száma megszűnne, így településünkön megállítható lenne az elöregedés. A különféle korosztályok együttélésének erősítése, az idősebbek tapasztalatainak, tudásának átvétele, a helyi értékek megőrzése. 

 

Bővebb információ 
06 32 367-207 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.